måndag 18 augusti 2008

To pooh or not to pooh

Lilla SkruttMacke är näst intill hopplös att gå ut med på kvällarna. Speciellt nu när mörkret kommer krypande och dagens regn lämnat avtryck i gräset. Om man bara iakttar honom när han försöker klämma ut en korv skulle man kunna tro att det i hans huvud låter såhär:
"Jaha, då skall vi se. Här är ett lämpligt ställe, men oj, vad var det??? Hjälp, något läskigt. Eller nej, det var bara en plastpåse. Usch usch va blött det är i gräset, här kan jag inte sätta ner mina tassar, fy attan. Trallalalalala, oj vad Malin glor. Sätt dig ner själv då om du nu är så sugen. Tralalalala, här blir bra. Grrrrrr, en katt, döda, döda, döda. Trallalalala, men nu då. Ååå hej och , fääääärdig!!!!" Och på marken ligger en lite liten klick. Vid första anblick skulle det kunna vara en mördarsnigel. Al Gore skulle fått hjärtstillestånd om han sett att jag använde en HEL bajspåse till att plocka upp den lilla lorten.

Nu skall jag äta salta pinnar och dricka mjölk. Så mycket gott har vi hemma. Det märks att man är tillbaka i studentlyan igen, speciellt i matväg:

Karlstad

Hemma hos Mor och Far
Peace out!

Inga kommentarer: