söndag 13 april 2008

Knytkalas

Igår var det baluns på Signalhornsgatan. Knykalas stod på schemat och det blev en buffé av delikatesser. På slutet släntrade även Campusfolket in och gjorde sina avtryck på festen, både på gott och på ont. En taxiresa senare stod vi nere i kön till Koriander och förundrades hur två medelålders tanter (det är sant) klagade på att alla gick före i kön. Döm av vår förvåning när de tio minuter senare tränger sig före oss. Då var Fjunis på bristningsgränsen till att plocka fram knytnävarna. Men två öl senare skakades det rumpa som aldrig förr på dansgolvet. Nöjda och belåtna åkte vi hem, för att finna en förundransvärt välstädad lägenhet. Däremot blir man lite eftertänksam och undrar hur någon kan få för sig att dra ut en massa böcker ur bokhyllan. Det var tydligen en person som försökte verka bright för det var bland annat Naomin Kleins bok No logo, två böcker om modern konst samt en bok av Noam Chomsky. Vad säger man? People are people.
Idag är jag vrålförkyld och hängig. Faktiskt inte på grund av alkoholintaget, utan dyngförkyld. Jag skyller på vädret.

Söndagskvällen avslutades i trevligt gemak med Sns och vi såg Death at the funeral, brittisk komedi när den är som bäst, se den!!

Däremot möttes vi av det sorgliga beskedet att 42-åringen har erkänt mordet på Engla, vilket la sordi på humöret. Helt ofattbart, det finns inga ord att beskriva det och inte heller föreställa sig det.

Godnatt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Muhahaha de dödliga Ninjas slår till igen! Förövrigt så eftersom vi fortfarande är hemliga så visar väl de på ett viss mått av intelligens :P Dessutom vill vi tillägga att det gjorde ont i själen att ens röra vid en sån vänsterpopulistisk skitsmörja som No Logo. Den enda boken som är äckligare än den kanske är Mein Kampf. Nä här får ni en länk till en bättre bok bara å skriva ut å sätta upp i bokhyllan!
http://www.timbro.se/bokhandel/pdf/9175665581.pdf

Anonym sa...

LMM... din "titel" gjorde sig verkligen tillrätta. Tack för "pajandet" och för en strålande fest, med en strålande vacker LMM :)

Puss