tisdag 14 oktober 2008

ÅÅÅ jag vill inte bo här mer

Ur http://www.vf.se
Rån på Kronoparken
Karlstad Två män misshandlades och rånades på Kronoparken i helgen, den ene mitt på blanka eftermiddagen.Polisen söker efter totalt sex gärningsmän.

Det första rånet inträffade på Fagottgatan vid 14-tiden på lördagen, då en man i 50-årsåldern stoppades av två yngre män. Utan någon förvarning gav de sig på honom med sparkar och slag. De stal hans mobiltelefon samt en bärbar GPS.Gärningsmännen beskrivs som mellan 25 och 30 år gamla, och det finns också två namngivna personer som polisen söker efter. Polisen vill dock gärna komma i kontakt med vittnen till händelsen.Det andra dådet utspelade sig vid Sommargatan – Universitetsgatan vid 01-tiden, natten till söndagen. En 19-årig man var på väg hem då han mötte fyra tonåriga grabbar, uppskattningsvis 15-18 år gamla. De knuffade omkull honom, sparkade och slog honom och försökte dra av honom jackan.19-åringen tog sig dock upp och sprang mot Kronoparkens centrum. Där fanns andra människor i rörelse, vilket fick gärningsmännen att dra sig undan. De lyckades därför inte fullfölja rånet.Ingen av männen ådrog sig några allvarliga skador, men de beskrivs som blåslagna och chockade.

4 kommentarer:

Anonym sa...

mmm.... snodd cykel och något skumt klet på parkerad bil utanför Konsum är det jag vart med om inom 24h!!!!

Anonym sa...

Flytta hit för bövelen! Fast ärligt talat vet jag inte om det är bättre här. Men lite kanske. Och det är ju så roligt att bli vuxen och ha lån hos banken. Tjoho!

kram
p

Anonym sa...

Ni får ta o flytta ner på stan nuuu! Så flyttar vi ner till västkusten till sommaren!Föresten så får vi styra upp ett besök snart så att jag får visa upp Wilmer.

adadone sa...

Borås e inte å tänka på eller? :-)