torsdag 25 februari 2010

Ingen inspiration att blogga

Bloggen har inte prio ett just nu. Det känns som att jag inte har något att skriva om, även om det händer mycket hela tiden. En bra blogg ska uppdateras flera gånger om dagen och det hände knappast här.
Vad har då hänt? Jo:
* Min lilla Morfar har dött tillbringar nu evigheten med Mormor. Sorgligt är det att människor måste dö, men lilla Morfar skulle i år fylla 96 år så det är inte tragiskt på något sätt att han dog.
* Lilla Mor har opererat foten och ligger nu och myser hemma med film, tidningar och annat gott. Ont som fasen hade hon först men nu börjar det bli bättre.
* Det har kalasats i dagarna tre för Lilleman. Pia, Oscar och Elias har varit här lördag-tisdag och det har ätits god mat, umgåtts och skottats snö.
* Jo, det är rätt mycket snö här, om någon nu skulle ha missat det. Skolorna är stängda och de lyckliga barnen har fått en hel veckas extra sportlov.
* JAG HAR FÅTT JOBB!!!!! En riktig fast tillsvidareanställning med semester och månadslön. På tisdag börjar jag på Trollelyckans förskola i Frillesås. Det är en fantastisk känsla att kunna cykla till jobbet, så fort den här snön är borta.
* När helgens gäster lämnade oss lämnade de även kvar en härlig barnhosta som nu håller Lilleman vaken om nätterna. Dessutom är han snorig och hängig och ledsen och ynklig och i morse klämde han fingrarna i byrålådan

Sist kommer här en bild på badkusinerna och kramkusinerna, bilderna kommer från Svägerskans blogg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi som bor en bit bort blir ändå så glada över att få läsa om Er vardag. Vad du missade att berätta vad ju vilka glasögon det blev. Vi har ju sätt dom på bild och även om jag inte röstade på dom så klär dom dig väldigt bra. Vi längtar så till att få träffa Er.Ge snoris boris en extra kram från farmor
kram

Linnéa sa...

Håller med föregående talare... Så bra att bli uppdaterad om vad som händer i ert liv då vi inte ses alltför ofta, tyvärr... Alvin är vääääldigt lik dig på badkortet :-)

your mother sa...

OCH JAG SOM KAN TRÄFFA ER MÅSTE ÄNDÅ TA EN RUNDA IN PÅ DIN BLOGG ... SÅ KEEP ON BLOGGING !!

Svägerskan sa...

Ja, sluta blogga känns som ett trist beslut. Du kan ju strunta i att skriva saker, men fortsätta lägga ut lite bilder i alla fall;-)

Håller tummarna för att ni inte får Elias förkylning. Och grattis igen till jobbet du kompetenta kvinna!

kramkram