måndag 29 mars 2010

Den bästa helgen på länge!

Herregud, vilken helg! Vi har verkligen hunnit med mycket. Begravning i fredags, fint och bra avslut till lilla Morfar. Lilleman imponerades av akustiken i kyrkan och så fort det blev tyst gol han som en tupp. Efter middag och tårta åkte Silverpilen vidare till vårt älskade Karlstad. Det var en så mystisk känsla att stanna till på Maxi och inte åka hem till Krp. Under helgen har jag insett hur mycket jag tycker om staden Karlstad, hur mysig och perfekt den är. Synd bara att inga familjer bor nära. Fredagskvällen spenderades hos Johan, Maria och Malva (Alvins trolovade). Småbarnsföräldrar som vi är blev det ingen sen kväll. Däremot hade Lilleman en bästa natten borta någonsin. Han sov hela nätterna med undantag för en gång då vi fick stoppa in nappen. Helt fantastiskt! I övrigt hann vi med:
* Elvakaffe hos blivande herr och fru Hektor. Sedan långtur på stan med frun i huset. Skor till bröllopet inhandlades och även lite annat smått och gott.
* Fika hos SNS och DB som har flyttat från en lite etta i Krp till en stor stor lägenhet på Herrhagen, väldigt mysig! Lägenheten var dock inte anpassad för två ettåriga huliganer som ville pilla på allt allt allt.
* Middag och kvällsmys hos Johan, Maria och Malva.
* Morgonfika med mina gamla jobbarkompisar Malin och Lollo samt deras små liv Otto och Love. Love och Alvin är sommarlovskompisar eftersom de har sommarställe nära oss.
* Fika hemma hos Björn och Isabell i deras nya lya i Viken. Ironiskt nog lägenheten brevid den jag Syster Yster bodde i första året i Karlstad.
* Ett snabbhej hos Övik i hans nya lägenhet där vi även fick kramas med Niclas.
Phui, men det har varit så supermysigt!!
Ett kramkalas mellan kärleksparet. Johans förslag på namn till deras blivande barn vann, det blir en Malvin.
Världens sötaste barn!!!
Barnfotograf är ett tokigt slitsamt jobb, inget för den som vill ha kontroll!
Någon skvätte visst lite vatten så att någon med röd boll blev arg. Alvin tog fram sin mest oskyldiga blick.

2 kommentarer:

Elle sa...

Vilket fin t-shirt Alvin har på dig ;) Vi får försöka ses snart så vi får se när lilleman knatar runt!

Maria sa...

Hej!
Tack för en mycket trevlig helg! Hoppas att ni får en bra påsk! Det kommer jag nu när FBK är utslagna!
Kram